In gesprek met inwoners, patiënten, cliënten…

    Als directeur van Zorgbelang Inclusief en Basisberaad Rotterdam ben ik regelmatig in gesprek met inwoners, patiënten en cliënten. Wij doen ons werk samen met hen en voor hen. Veel mensen zijn als vrijwilliger verbonden aan Zorgbelang en Basisberaad Rotterdam en dan kom ik ze regelmatig tegen.

    Tijdens bijeenkomsten spreek ik zelf met actieve inwoners, cliënten en patiënten. Deze persoonlijke gesprekjes zijn voor mij belangrijk om te weten wat er op dat moment speelt. Zo af en toe speel ik mee met ‘een steekje los‘ … Ik ben ook een paar keer met Tha Bus on tour mee geweest. Een leuke dag met jongeren. Naar een middelbare school of naar een landelijke bijeenkomst in Amsterdam. Indrukwekkend om te horen wat jongeren meegemaakt hebben en hoe ze zelf werken aan een mooie toekomst.

    Omdat ik dagelijks inhoudelijk en zakelijk bezig ben met de toekomst van Adviespunt Zorgbelang, Basisberaad en onze Zorgbelang participatie- en kwaliteitsprojecten, is het voor mij belangrijk zelf in gesprek te zijn en kennis te nemen van ervaringen, wensen, voorstellen van mensen om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen verbeteren.