Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-content/themes/calcium/inc/laborator_filters.php on line 51 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-content/themes/calcium/inc/laborator_filters.php on line 52 Thuis, In de Weerd, met collega’s… | Eric Verkaar
  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-includes/post-template.php on line 310 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-includes/post-template.php on line 310

  Thuis, In de Weerd, met collega’s…

  Een paar keer per week ben ik ‘thuis’ in de Weerd in Arnhem. Dit is onze thuisbasis, waar ik mijn collega’s tref, waar we vergaderen, bijeenkomsten organiseren, lunchen: gewoon heel prettig werken. Samenwerken is de kern van mijn werk: met mijn directe collega’s, met patiënten, cliënten, hun organisaties, instellingen, professionals, beleidsmakers, politici enzovoorts.

  Veel van ons werk vindt (daarom) plaats bij onze samenwerkingspartners: in een instelling, bij een gemeente of ergens in een wijk- of buurthuis. Maar zonder goede thuisbasis in letterlijke en figuurlijke zin, werkt het niet. Ik ben er trots op dat we een geweldig team met elkaar zijn en een geweldige werkplek hebben.

  Het team van Zorgbelang medewerkers heeft vele kwaliteiten: we werken altijd vanuit het perspectief van patiënten en cliënten: zij zijn niet onze cliënten maar onze ‘werkgevers’. We werken met- en voor cliënten en patiënten aan een vraaggerichte zorg en (inclusieve) samenleving, waarin zij als mens hun eigen regie kunnen (blijven) voeren. Voor mij is het van groot belang dat iedereen de ruimte krijgt om zelf zijn eigen werk in te kunnen richten, samen met collega’s en met onze relaties. Een goede werksfeer is daarvoor noodzakelijk. Als werkgever wil ik daar (met de beperkte middelen die we hebben) in blijven investeren.

  Zorgbelang heeft vanaf 2013 gekozen voor ‘In de Weerd’ als huisbasis.  Op onze werkplek “In de Weerd’ ontmoeten we lokale en regionale partners als Rijnstad, Siza, Ribw en Enspiratie. Allemaal hebben we iets gemeen: we werken (ook) aan werk voor mensen met een beperking. Rondom dat thema organiseren we per jaar een aantal gezamenlijke activiteiten.