Thuis in Arnhem, Gouda of Rotterdam

    Een paar keer per week ben ik ‘thuis’ in de Weerd in Arnhem of in ons kantoor in Gouda of Rotterdam. Dit zijn ons thuisbases, waar ik mijn collega’s tref, waar we vergaderen, bijeenkomsten organiseren, lunchen: gewoon heel prettig werken. Samenwerken is de kern van mijn werk: met mijn directe collega’s, met patiënten, cliënten, hun organisaties, instellingen, professionals, beleidsmakers, politici enzovoorts.

    Veel van ons werk vindt (daarom) plaats bij onze samenwerkingspartners: in een instelling, bij een gemeente of ergens in een wijk- of buurthuis. Maar zonder goede thuisbases in letterlijke en figuurlijke zin, werkt het niet. Ik ben er trots op dat we een geweldig team met elkaar zijn dat groeit en zich ontwikkelt.

    Het team van Zorgbelang medewerkers heeft vele kwaliteiten: we werken altijd vanuit het perspectief van patiënten en cliënten, inwoners: zij zijn niet onze cliënten maar onze ‘werkgevers’. We werken met elkaar aan een inclusieve samenleving, waarin een ieder als mens zijn eigen regie kan (blijven) voeren. Voor mij is het van groot belang dat iedereen de ruimte krijgt om zelf zijn eigen werk in te kunnen richten, samen met collega’s en met onze relaties. Een goede werksfeer is daarvoor noodzakelijk. Als werkgever wil ik daar in blijven investeren.