Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-content/themes/calcium/inc/laborator_filters.php on line 51 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-content/themes/calcium/inc/laborator_filters.php on line 52 Voet aan de grond in gemeenten… | Eric Verkaar
  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-includes/post-template.php on line 310 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/ericverkaar.nl/www/wp-includes/post-template.php on line 310

  Voet aan de grond in gemeenten…

  Ik en mijn collega’s zetten dagelijks onze voeten aan de grond in Gelderse gemeenten. Sinds kort ook steeds vaker in Utrechtse gemeenten, nu Cliëntenbelang Utrecht haar taken en projecten aan Zorgbelang Gelderland heeft overgedragen.

  Gemeenten staan voor een belangrijke transformatie-opgave. Steeds vaker doen gemeenten dat samen met hun collega-gemeenten in een regio. Gemeenten zoeken naar manieren om burgers en cliënten te betrekken bij de transformaties in het sociale domein. Daar helpen wij bij. Zowel bij de ondersteuning van Wmo raden of participatieraden, als bij participatievormen voor en door jongeren, of het ontwikkelen en ondersteunen van nieuwe vormen van burgerparticipatie.

  Daarnaast bieden wij -vanuit ons Adviespunt Zorgbelang – ook Onafhankelijke Cliëntondersteuning in gemeenten. Vanwege het vertrouwelijke en persoonlijke karakter van deze ondersteuning, spreken we zelf liever van de ‘Vertrouwenspersoon Sociaal Domein’.

  Wilt als wethouder of medewerker van een gemeente u ook met mij in gesprek over wat Zorgbelang op het gebied van participatie, burgerinitiatieven of cliëntondersteuning / vertrouwenswerk voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op.